Breaking news

Denkt Anderlecht aan huur van Zirkzee? "Als het een uitzonderlijk talent is..."

Sneijder zei tegen Ronaldo: look, your best friend! Zijn gezicht sprak boekdelen

"Sneijder zei tegen Ronaldo: look, your best friend! Zijn gezicht sprak boekdelen"

Gepubliceerd: donderdag 11 februari 2016 om 18:20do 11-02-2016 om 18:20

Khalid Boulahrouz kondigde donderdag aan dat hij zijn loopbaan als profvoetballer heeft beëindigd. De verdediger kijkt bij zijn afscheid nog eens terug op de overtreding jegens Cristiano Ronaldo, op het WK 2006.

Boulahrouz werd voor die overtreding bekeurd met geel door arbiter Valentin Ivanov, die zestien gele - en vier rode kaarten - gaf. Het is nu tien jaar later, sprak de speler in kwestie zijn tegenstander nog weleens? "Nee ik heb Ronaldo nooit meer gesproken. Maar ik heb wel van Edwin van der Sar, die destijds met hem samenspeelde bij Manchester United, begrepen dat hij anderhalf jaar later nog steeds een litteken op zijn been had", vertelt hij tegenover Helden.

"In 2012 kwamen we elkaar nog tegen op het EK. Wesley Sneijder stond met hem een babbeltje te maken in de gang. We moesten wachten tot we het veld op mochten om te trainen. Het duurde lang, dus ik ging even polshoogte nemen. Toen hoorde ik Sneijder ineens roepen: Boula! En daarna: Hey Cris, look, your best friend! Het gezicht van Ronaldo sprak boekdelen, ha. Maar ik vond het niet meer nodig om sorry te zeggen. Het was verjaard", besloot Boulahrouz.

De bewuste overtreding:

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws