'Inter wil twee spelers van Manchester City zodra Guardiola groen licht geeft'

'Inter wil twee spelers van Manchester City zodra Guardiola groen licht geeft'

11-02-2016 14:08

Internazionale hoopt te profiteren van de komst van Pep Guardiola naar Manchester City. De Milanezen houden de situatie van Yaya Touré en Pablo Zabaleta nauwlettend in de gaten, meldt The Daily Mail donderdag.

De Ivoriaan en de Argentijn zouden onder Guardiola overbodig kunnen worden in het Etihad Stadium. Touré bewaart bovendien slechte herinneringen aan de eerdere samenwerking met de Spaanse succescoach bij Barcelona, wat een vertrek kan bespoedigen. Zabaleta vertelde na de nederlaag tegen Leicester City (1-3) al dat de spelersgroep rekening houdt met veranderingen.

Inter-trainer Roberto Mancini, die zelf aan het roer stond bij City, won in 2012 de Premier League met de twee spelers. Hij stak de belangstelling voor Touré eerder niet onder stoelen of banken. Net als de sterke middenvelder is ook Zabaleta onzeker over zijn toekomst bij de club. Hij werd dit seizoen geplaagd door blessures.

City is bereid om diep in de buidel te tasten om aan de wensen van Guardiola te voldoen. Onder anderen Martin Demichelis, Aleksandar Kolarov, Fernando en Gaël Clichy lijken hun beste tijd bij de club te hebben gehad.