Update: Plooien gladgestreken na 'lang gesprek' met onruststoker Luiz

Update: Plooien gladgestreken na 'lang gesprek' met onruststoker Luiz

Gepubliceerd: dinsdag 9 februari 2016 om 17:02di 09-02-2016 om 17:02

Paris Saint-Germain draait als een tierelier in de Ligue 1, maar gezellig is het niet in de kleedkamer. Het gedrag van de 'koppige' David Luiz leidt tot onrust binnen de selectie van Laurent Blanc.

Paris Saint-Germain speelde afgelopen zondag 'Le Classique' tegen Olympique Marseille en won met 2-1, maar de overwinning werd na afloop niet gevierd. De reden: Marquinhos ergerde zich groen en geel aan Luiz. Laatstgenoemde liep een kwartier voor tijd een lichte blessure op en werd door de dokters opgedragen om zich te laten wisselen.

PSG-trainer Blanc riep vervolgens Marquinhos bij zich voor een invalbeurt, maar kon de verdediger uiteindelijk niet in het veld brengen, omdat Luiz ondanks de lichte blessure én het feit dat de wissel al was aangekondigd door de stadionspeaker besloot om op het veld te blijven staan. Met die keuze heeft hij een aantal teamgenoten tegen de haren ingestreken, waaronder Marquinhos. Dat meldt L'Equipe.

De Franse krant schrijft dat Marquinhos in de kleedkamer duidelijk heeft laten merken niet blij te zijn met het gedrag van Luiz. Blanc, die ook baalt van de koppige verdediger, moet nu het Franse brandje blussen. Marquinhos schijnt het inmiddels volledig te hebben gehad in Parijs.

Update 16.55: Alles lijkt terug koek en ei bij Paris Saint-Germain. Laurent Blanc, trainer van de Franse koploper, heeft een goed gesprek gehad met David Luiz. "We hebben heel lang met elkaar gediscussieerd over wat er allemaal is gebeurd afgelopen weekend. Het was nodig om de relatie met mij en de rest van het team goed te houden. Ik was best tevreden met zijn reactie. Dit was belangrijk voor hem, voor mij en voor het team", aldus Blanc.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws