'Geblesseerde Luiz weigert wissel en zorgt voor oorlog in PSG-kleedkamer'

'Geblesseerde Luiz weigert wissel en zorgt voor oorlog in PSG-kleedkamer'

Gepubliceerd: dinsdag 9 februari 2016 om 11:50di 09-02-2016 om 11:50

Paris Saint-Germain is niet te stoppen in de Ligue 1, maar gezellig is het niet in de kleedkamer. Het gedrag van de 'koppige' David Luiz leidt tot onrust binnen de selectie van Laurent Blanc.

Paris Saint-Germain speelde afgelopen zondag 'Le Classique' tegen Olympique Marseille en won met 2-1, maar de overwinning werd na afloop niet gevierd. De reden: Marquinhos ergerde zich groen en geel aan Luiz. Laatstgenoemde liep een kwartier voor tijd een lichte blessure op en werd door de dokters opgedragen om zich te laten wisselen.

PSG-trainer Blanc riep vervolgens Marquinhos bij zich voor een invalbeurt, maar kon de verdediger uiteindelijk niet in het veld brengen, omdat Luiz ondanks de lichte blessure én het feit dat de wissel al was aangekondigd door de stadionspeaker besloot om op het veld te blijven staan. Met die keuze heeft hij een aantal teamgenoten tegen de haren ingestreken, waaronder Marquinhos. Dat meldt L'Equipe.

De Franse krant schrijft dat Marquinhos in de kleedkamer duidelijk heeft laten merken niet blij te zijn met het gedrag van Luiz. Blanc, die ook baalt van de koppige verdediger, moet nu het Franse brandje blussen. Marquinhos schijnt het inmiddels volledig te hebben gehad in Parijs.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws