Anderlecht mag balen, doelpuntenmaker vroeg om vervanging

Anderlecht mag balen, doelpuntenmaker vroeg om vervanging

06-02-2016 13:37

KV Mechelen hield Anderlecht vrijdag op een gelijkspel. Nicolas Verdier zorgde met een fraai doelpunt voor de 2-2, maar als het van de Fransman had afgehangen, stond hij op het moment van de goal niet meer op het veld. 

"We kwamen er in de tweede helft enkele keren goed uit, zoals bij het doelpunt van Verdier. Hij had al enkele minuten voor zijn doelpunt gevraagd om zijn vervanging. Gelukkig is hij nog even blijven staan om ons een punt te bezorgen. Het feit dat we een achterstand tegen Anderlecht hebben kunnen ophalen, doet wel deugd. Hier kunnen we weer op bouwen", aldus Aleksandar Jankovic op de website van KV Mechelen.

Met het gelijkspel was de trainer van KV Mechelen tevreden. "Een punt halen tegen Anderlecht is goed. We hebben de voorbije weken ook al enkele klappen gekregen, dus we kwamen niet met veel vertrouwen aan de aftrap. Dat zag je ook aan ons spel. We probeerden steeds naar de voetballende oplossing te zoeken, maar met enkele nieuwe jongens tussen de lijnen was dat niet evident. Het was moeilijk om combinerend uit te verdedigen."