Teleurgestelde Buysens: Alle spelers willen het zo graag halen

Teleurgestelde Buysens: "Alle spelers willen het zo graag halen"

05-02-2016 09:48

Tweedeklasser Lierse kreeg woensdagavond in Brussel een ferme dreun te verwerken. De Pallieters waren twaalf wedstrijden ongeslagen, maar werden met 3-0 van de mat geveegd in het Dudenpark.

Dankzij de ongeslagen reeks had Lierse opnieuw zicht op de top acht. Een overwinning tegen Union zou de club de aansluiting gegeven hebben. Het draaide echter anders uit in het Josep Mariënstadion.

"Tja, de partij deed me lange tijd denken aan die match bij Tubeke", zegt Ludovic Buysens in Gazet van Antwerpen. "Maar toen kwamen wij eerst tot scoren, terwijl we nu geen kans in elkaar kregen geknutseld. Na die 1-0 wist je al dat het heel moeilijk zou worden. We kwamen niet in ons spel, te veel jongens wilden het forceren. We hebben nog geprobeerd, maar zijn dan uiteindelijk op een zware nederlaag gelopen."

"Het moment komt zo ongelegen", aldus Buysens. "De supporters waren zwaar ontgoocheld en dat kan ik ook begrijpen. Maar je moest eens weten hoe fel die achtste plaats in deze groep leeft. Echt, alle spelers willen het zo graag, ook al besef ik dat het woensdagavond anders leek tussen de lijnen. Het was gewoon slecht en het was nog maar eens een bewijs dat we het moeilijk hebben tegen atletisch sterke ploegen."