OFFICIEEL: Lokeren laat Ghadir terugkeren naar de heimat

OFFICIEEL: Lokeren laat Ghadir terugkeren naar de heimat

04-02-2016 12:22

Mohammad Ghadir trekt de deur op Daknam achter zicht toe. De Israëliër verlaat Lokeren en gaat in zijn eigen land aan de slag. Hij tekende een contract bij Hapoel Beer-Sheva.

"Net voor het sluiten van de Israëlische transferperiode bereikte Sporting Lokeren met Hapoel Beer-Sheva een akkoord waarbij spits Mohammad Ghadir definitief werd overgenomen", meldt Lokeren op de clubwebsite. "Ghadir keert op deze wijze terug naar zijn vaderland waar hij gaat uitkomen bij de huidige leider van de Israëlische competitie."

"De spits zelf, die met succes de medische testen heeft doorstaan, is erg blij met zijn terugkeer naar zijn vertrouwde competitie in zijn thuisland. De vinnige snelle spits had het na een operatieve ingreep bij de aanvang van het seizoen vrij lastig om zich volwaardig te integreren en aan te passen aan de Belgische competitie."

Hapoel Be'er Sheva staat na 21 speeldagen aan de leiding in de Ligat ha'Al. De club heeft drie punten voorsprong op Maccabi Tel Aviv. Beitar Jerusalem, het nummer drie, volgt al op vijftien punten. Bij Be'er Sheva komt Ghadir met Elyaniv Barda (ex-Genk), Maor Buzaglo (ex-Standard) en Shlomi Arbeitman (ex-Gent) drie oude bekenden uit de Jupiler Pro League tegen.