Spelen voor Anderlecht? Standard is de club van zijn hart

"Spelen voor Anderlecht? Standard is de club van zijn hart"

03-02-2016 21:20

Met Julien De Sart verloor Standard één van zijn jeugdproducten. Noodgedwongen weliswaar, want de jonge middenvelder kon niet meer door dezelfde deur met Yannick Ferrera. Dat zet de deur op een latere transfer naar Anderlecht natuurlijk open. 

De Sart trok tijdens de wintermercato richting Middlesbrough. De Engelse tweedeklasser verloste de Belg uit zijn lijden. Of dit betekent dat De Sart ooit nog bij Anderlecht zal spelen, weet alleen de speler zelf. Vader Jean-François De Sart licht alvast een tipje van de sluier. "In het voetbal is alles mogelijk, maar Standard is opgegroeid bij Standard. Het is de club van zijn hart", geeft De Sart aan tegenover RTBF.

"Tegenwoordig horen zulke beslissingen wel bij het leven van een profvoetballer. Niemand weet wat morgen brengt", gaat De Sart verder. "Hij is nu gewoon gefocust op zijn werk bij Boro. Het is niet het moment om over de toekomst te praten", besluit vader De Sart. Julien De Sart ondertekende een contract van 3,5 seizoenen bij Middlesbrough.