Dankwoord voor Van den Brom na verlossende transfer: Alleen lovende woorden

Dankwoord voor Van den Brom na verlossende transfer: "Alleen lovende woorden"

Gepubliceerd: dinsdag 2 februari 2016 om 16:43di 02-02-2016 om 16:43

Alexander Büttner rondde maandag zijn overstap van Dinamo Moskou naar Anderlecht af. De Belgische topclub huurt de vleugelverdediger voor een halfjaar. Dinsdagmiddag werd de voormalig speler van Vitesse gepresenteerd in Brussel. 

Büttner verpieterde maandenlang op de tribune in Moskou. Maar: "Ik ben topfit. Natuurlijk heb ik lang niet op niveau gespeeld, maar ik ben klaar om direct te spelen", zo vertelde hij het toegestroomde journaille volgens Omroep Gelderland.

De linkspoot maakte in 2012 de overstap van Vitesse naar Manchester United. Die transfer had hij destijds voor een groot deel te danken aan zijn toenmalig trainer John van den Brom, vertelde Büttner. "Anderlecht heeft hem nog gebeld, hoorde ik. Hij had alleen maar lovende woorden voor mij."

"John is echt een toptrainer. Hij heeft mij bij Vitesse gebracht als linksback. Daardoor verdiende ik die transfer naar Manchester United. Hij weet precies hoe hij met spelers moet omgaan; of hij ze moet aanpakken, met rust moet laten of een schouderklopje moet geven", aldus Büttner. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws