Goed nieuws voor Club Brugge: schopt huurling Castillo het tot international?

Goed nieuws voor Club Brugge: schopt huurling Castillo het tot international?

01-02-2016 22:13

Nicolas Castillo heeft in heel 2015 niet één doelpunt gemaakt, maar één match kan veel veranderen. Na zijn hattrick van afgelopen weekend. De Chileense pers laat er geen gras over groeien: misschien is het tijd dat hij Chileens international wordt.

Normaal gezien maakt één zwaluw de lente niet, maar bij Chili zal het misschien wel moeten. Zo veel centrumspitsen heeft Chili niet in de aanbieding, en bovendien zijn er verschillende spelers niet beschikbaar. Eduardo Vargas is nu twee wedstrijden geschorst, en Mauricio Pinilla van Atalanta is nog maar net terug uit blessure. Volgens Chile.as is het dan ook goed mogelijk dat Castillo zijn kans krijgt.

Daar komt nog bij dat Castillo de bondscoach goed kent, Juan Antonio Pizzi is ook nog zijn coach geweest bij Catolica. Een cap voor Castillo zou in ieder geval heel goed nieuws zijn voor Club Brugge, dat hem zo misschien toch met winst kan doorverkopen. Castillo werd indertijd gehaald voor ongeveer drie miljoen euro, maar vooral door zijn moeilijke karakter op en naast het veld werd hij snel persona non grata bij Club.