'Club Brugge zegt nee tegen ex-speler die wil terugkeren'

'Club Brugge zegt nee tegen ex-speler die wil terugkeren'

01-02-2016 20:13

De Deense middenvelder Niki Zimling is op de laatste dag van de transfermercato verhuisd naar Frankfurt. Dat was echter niet zijn eerste keuze. Het Nieuwsblad weet dat zijn manager hem eerst nog aan Club Brugge probeerde te slijten.

De nu 30-jarige Zimling verliet Club Brugge in 2013 om naar het Duitse Mainz te gaan, maar daar kon hij uiteindelijk niet doorbreken. Na ook nog eens een matige uitleenbeurt aan Ajax verdween hij totaal op de achtergrond. Volgens Het Nieuwsblad heeft zijn manager hem op het laatste nippertje ook nog proberen verkopen aan Blauw-Zwart, maar het antwoord van het bestuur was heel duidelijk: Zimling past niet in de plannen.

Nochtans was Club de laatste dagen wel nog op zoek naar een defensieve middenvelder, onder meer de Serviër Nenad Krsticic was nog in beeld. Het lijkt er echter op dat er niets meer bijkomt bij de Bruggelingen: met Ludovic Butelle, Benoit Poulain en Wesley Moraes heeft het zo maar drie wintertransfers gedaan, een rustige mercato dus voor Club Brugge.