OFFICIEEL: Belg zegt Duchâtelet vaarwel en ontbindt zijn contract

OFFICIEEL: Belg zegt Duchâtelet vaarwel en ontbindt zijn contract

01-02-2016 19:44

Het huwelijk tussen Franck Moussa en Charlton Athletic is helemaal voorbij. De 26-jarige Belgische middenvelder heeft zijn contract bij de Engelse tweedeklasser ontbonden. Dat meldt de clubwebsite van Charlton

Chartlon Athletic, de club van Roland Duchâtelet, heeft een einde gemaakt aan de samenwerking met Moussa. Het contract werd in onderling overleg ontbonden. Moussa is een jeugdproducht van Anderlecht, maar beproefde als snel zijn geluk bij West Ham. De Brusselaar houdt van verhuizen en speelde voor maar liefst zeven Engelse clubs ( Southend United, Wycombe, Leicester City, Doncaster, Chesterfield, Coventry City en Charlton Athletic). 

Moussa verlaat eigenlijk het zinkende schip van Duchâtelet. De club staat op een voorlaatste plaats in het klassement en het ziet er niet naar uit dat coach José Riga op beterschap mag hopen. De supporters van Charlton Athletic zijn de laatste maanden geregeld in opstand gekomen tegen het beleid van de club. Het lijkt er dus op dat ook Moussa genoeg heeft van de tweedeklasser. Hij mag nu in ieder geval gaan waar hij wil.