'Lokeren en OHL zien Cercle-targets door de vingers glippen'

'Lokeren en OHL zien Cercle-targets door de vingers glippen'

01-02-2016 19:08
0

Cercle Brugge leek met Thibaut Van Acker en Mathieu Maertens twee sterkhouders te verliezen op de slotdag van de transferperiode. De supporters van de vereniging kunnen opgelucht ademhalen. Beide spelers doen het seizoen uit in het Jan Breydelstadion. Dat meldt Tomas Taecke, Cercle-volger van Het Laatste Nieuws.

Maertens leek op weg naar Daknam, waar een contract van 3,5 jaar op hem zou wachten. Lokeren wilde om en bij de 500.000 euro op tafel leggen voor de middenvelder, maar uiteindelijk werd er geen akkoord gevonden. Ook Van Acker zal het seizoen volmaken in groen en zwart. De verdedigende middenvelder onderhandelde met OH Leuven, maar de gesprekken liepen uiteindelijk op niets uit.

Cercle Brugge is nog in volle strijd om een plek in de top acht van de Proximus League verwikkeld. De Brugse ploeg puurde 38 punten uit 21 wedstrijden en staat op de vierde plek in het klassement, op tien punten van leider Antwerp. Union Saint-Gilloise, dat een wedstrijd minder speelde dan Cercle, sluit de top acht af met 35 punten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie