Real Madrid verjaagt Galatasaray met bod van twaalf miljoen op spits

Real Madrid verjaagt Galatasaray met bod van twaalf miljoen op spits

30-01-2016 17:01

Een kleine maand na het ontslag van Rafa Benitez, gaat Real Madrid voor de komst van een naamgenoot. De Koninklijke heeft het gemunt op Martin Benitez.

Het Spaanse AS meldt zaterdag dat Real een bod van twaalf miljoen euro heeft uitgebracht op de 21-jarige aanvaller van Independiente. De concrete belangstelling werd nota bekendgemaakt door Galatasaray-directeur Fatih Isbecer, die verklapte dat zijn club de jacht op Benitez had gestaakt toen Real Madrid zich meldde.

"We hebben geprobeerd hem voor iets meer dan tien miljoen euro naar Galatasaray te halen, maar dat was niet genoeg. Waarom? Omdat Real Madrid er zich mee ging bemoeien. Dan zijn we kansloos", hijst Isbecer de witte vlag.

Benitez debuteerde in 2011 voor Independiente en staat te boek als een spits die zijn eigen kansen creëert. Afgelopen seizoen was hij goed voor zes doelpunten in 26 optredens. Real Madrid hoopt zich in januari nog te versterken met een aantal spelers, omdat de club een transferverbod boven het hoofd hangt. Inmiddels is wel beroep aangetekend.