Dit was de voormiddag: exit Suarez, boze Louwagie en actief Club Brugge

Dit was de voormiddag: exit Suarez, boze Louwagie en actief Club Brugge

30-01-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Lastige Louwagie
AA Gent viste achter het net bij Junior Edmilson. De vleugelspeler koos voor Standard. Bij Gent zijn ze boos op de makelaar van Edmilson. Michel Louwagie spreekt van een schande. "Een commissie van één miljoen is niet ethisch", stelt hij.

Laatste loodjes
Club Brugge stelde vrijdag een nieuwe aanvaller voor. Wesley Moraes Ferreira da Silva tekende bij Blauw-Zwart. Club wil nog één slag slaan voor het einde van de wintermercato en heeft een akkoord met Sampdoria over de transfer van Nenand Krsticic.

Einde van de rit
Voor Matias Suarez lijkt zijn verblijf bij Anderlecht voorbij. De Argentijn is op weg naar Frankrijk. Hij volgt Guillaume Gillet naar Nantes. De Franse club wil hem op huurbasis overnemen.

Proto vs fans, deel 3
Bij Anderlecht weten ze niet meer van welk hout pijlen te maken. Na een nieuwe wanprestatie op het veld van STVV, schreeuwden de fans om het ontslag van trainer Besnik Hasi. Silvio Proto, één van de laatste vertrouwelingen van de coach, ging opnieuw in de clinch met de achterban.

De Laet denkt aan Antwerp
Ritchie De Laet pronkt trots met Leicester City op kop van het klassement in de Premier League. De verdediger geniet, maar denkt ook al aan de toekomst. Die ligt in België. De Laet wil immers ooit nog uitkomen voor Antwerp.