Roda JC verhuurt overbodige Belgische verdediger aan tweedeklasser

Roda JC verhuurt overbodige Belgische verdediger aan tweedeklasser

Gepubliceerd: donderdag 28 januari 2016 om 22:13do 28-01-2016 om 22:13

Roda JC leent de ervaren verdediger Bart Biemans tot het einde van het seizoen uit aan tweedeklasser FC Den Bosch. Bij Roda kwam hij amper aan spelen toe.

Bart Biemans is een 27-jarige verdediger die uit de jeugd van Lommel komt. Van daar stapte hij over naar FC Eindhoven om zijn profdebuut te maken bij Willem II. In 2011 stapte hij over naar Roda JC waar hij drie jaar lang basisspeler was. In 2014 mocht Biemans na de degradatie opstappen. Zijn contract werd niet verlengd en hij ging testen bij onder andere Westerlo.

Uiteindelijk kreeg de voormalige jeugdinternational twee maanden later toch een nieuw contract. Hij speelde een sterk seizoen en wist Roda aan de promotie te helpen. Dit seizoen verscheen Biemans echter opnieuw op het achterplan met slechts één basisplaats. Bij FC Den Bosch hoopt hij zijn loopbaan te herlanceren. Zijn contract loopt aan het einde van het seizoen af.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws