OFFICIEEL: Anderlecht verhuurt talentvolle verdediger aan andere eersteklasser

OFFICIEEL: Anderlecht verhuurt talentvolle verdediger aan andere eersteklasser

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2016 om 18:24ma 25-01-2016 om 18:24

Zondag zat Hervé Matthys tijdens Anderlecht - Charleroi nog op de bank. Maandag raakte bekend dat Anderlecht de 20-jarige verdediger voor de rest van het seizoen gaat verhuren aan Westerlo.

Tijdens de persvoorstelling van Filip Djuricic vielen er ook nog andere nieuwtjes te rapen bij Anderlecht. Eentje was dat Matthys de komende maanden aan de slag gaat in 't Kuipje. De jonge Belg wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan Westerlo. Zijn taak is om de club mee in Eerste Klasse te houden. Ondanks dat Westerlo zijn twee laatste wedstrijden winnend afsloot, staat het nog altijd laatste in de Jupiler Pro League.

In 2012 plukte Anderlecht Matthys weg bij Club Brugge. De laatste tijd behoorde de jonge verdediger vaak bij de A-kern, maar doorbreken zat er niet in. Bij Westerlo hoopt Matthys de nodige speelminuten te verzamelen op het hoogte niveau. De verhuur is er eentje zonder aankooptie. 

Bekijk het: Transferoverzicht: Jupiler Pro League winter 2015-2016

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is Matthys een aanwinst voor Westerlo?

(492 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws