'KVO'er op weg naar complex Man City om medische testen af te leggen'

'KVO'er op weg naar complex Man City om medische testen af te leggen'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2016 om 07:40ma 25-01-2016 om 07:40

Frederic Brillant heeft zijn droomtransfer naar Amerika bijna beet. Als de verdediger van KV Oostende slaagt voor zijn medische testen, is zijn overgang naar New York City FC helemaal rond.

Brillant zal binnenkort niet meer met Andile Jali of Gohi Bi Cyriac Zoro spelen, maar wel Andrea Pirlo, David Villa en Frank Lampard. Daarnaast krijgt hij ook tips van zijn nieuwe coach Patrick Vieira. De verdediger legt eerstdaags zijn medische testen af in het oefencomplex van Manchester City, dat dezelfde eigenaren heeft als New York City FC. Als hij daarvoor slaagt, kan hij een meerjarige verbintenis ondertekenen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De Fransman lijkt KV Oostende uiteindelijk toch te gaan verlaten. De verdediger was de voorbije twee jaar nog een vaste basispion bij KVO, maar moet zich dit seizoen tevreden stellen met een plekje op de bank. Yves Vanderhaeghe kiest centraal achterin voor het vaste duo Rozehnal-Milic. Daardoor kwam Brillant dit seizoen nog maar elf keer in actie voor het weireldploegsje.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft KVO Brillant nodig?

Ja
46%
Nee
54%
(184 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws