Mitrovic met boodschap voor Luikse fans: 20.000 mensen die je uitfluiten, zalig

Mitrovic met boodschap voor Luikse fans: "20.000 mensen die je uitfluiten, zalig"

23-01-2016 10:27

De absolute topper van de 23ste speeldag is ongetwijfeld Standard tegen AA Gent. De Buffalo's toonden zich donderdag opnieuw van hun beste kant in het bekerduel tegen Club Brugge, maar Standard hakte ook KRC Genk in de pan. Stefan Mitrovic kijkt alvast uit naar de warme ontvangst op Sclessin. 

De Gentse verdediger heeft geen schrik van de sfeer op Sclessin. "De sfeer daar is fantastisch. Meer dan 20.000 mensen die je uitfluiten, zalig toch? Als je hen het zwijgen kan opleggen... Het publiek van Standard kan je vergelijken met dat van Osasuna - die fans zijn ook gek. Maar het strafste maak je mee in Servië. Red Star Belgrado tegen Partizan, daar heerst pas een schrikwekkende sfeer. Nu goed, in Valencia hebben we al getoond dat we niet snel onder de indruk zijn", klinkt het in HLN Sport Plus.

AA Gent trok in de slotminuten van het duel tegen Club Brugge de lakens naar zich toe. Maakt dit hen nu titelfavoriet? "Dat is een moeilijke... Op dit moment wel. Zag je onze mentaliteit tegen Club Brugge? We stonden 0-1 achter, maar niemand twijfelde eraan dat we nog konden winnen. Mentaal zijn we enorm sterk, fysiek ook. We are machines."