'Liverpool moet grote risico's nemen voor gewenste spits van 38 miljoen'

'Liverpool moet grote risico's nemen voor gewenste spits van 38 miljoen'

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2016 om 12:21vr 22-01-2016 om 12:21

De kans is groot dat Alex Teixeira in januari de overstap maakt naar de Premier League. Chelsea leek aanvankelijk de grootste kanshebber, maar Liverpool heeft nu de beste papieren.

Liverpool staat in contact met Shakhtar Donetsk, de huidige club van Teixeira, en denkt aan een transfersom van dertig miljoen euro. Van een deal tussen de drie partijen is echter nog geen sprake. Liverpool moet volgens Engelse media veel risico's nemen als de club écht voor de Braziliaan wil gaan.

Teixeira miste donderdag opnieuw de training in Oekraïne en hoopt zelf ook de overstap naar de Premier League te maken. Het is nu de vraag hoe ver Liverpool wil gaan. Verwacht wordt dat Shakhtar minimaal 38 miljoen euro vraagt voor Teixeira. Bovendien moet Liverpool een medische keuring laten varen, want daar zou geen tijd meer voor zijn.

De ploeg van manager Jürgen Klopp is op zoek naar een extra aanvaller, omdat Daniel Sturridge maar niet fit wil worden. Liverpool scoorde dit seizoen pas 25 keer in 22 competitiewedstrijden. Teixeira was in zijn eentje al verantwoordelijk voor dat aantal bij Shakhtar. Daar had hij vijftien duels voor nodig.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws