Atlético wil gaan shoppen bij Leverkusen...voor transferverbod ingaat

Atlético wil gaan shoppen bij Leverkusen...voor transferverbod ingaat

21-01-2016 12:53
1

Atlético Madrid wil zich deze maand nog versterken met middenvelder Kevin Kampl. De 25-jarige Duitser van Bayer Leverkusen mag voorlopig echter niet weg van de clubleiding.

Zaakwaarnemer Michael Ruhnau bevestigt aan BILD dat hij een telefoontje heeft gehad van Atlético Madrid. "Dat klopt. Een mooie waardering voor zijn prestaties bij Bayer Leverkusen", aldus de belangenbehartiger. "Maar ik heb Atlético direct doorverwezen naar Rudi Völler. Ook heb ik gezegd dat Kampl het duizend procent naar zijn zin heeft bij Leverkusen."

Sportief directeur Völler reageert in de krant duidelijk: Atlético hoeft zich geen illusies te maken. "Wat geldt voor Chicharito en Christoph Kramer, geldt ook voor Kampl: we laten hem niet gaan", aldus de voormalig Duits international.

Atlético Madrid dreigt de komende twee transferperiodes geen aankopen te mogen doen, waardoor verwacht wordt dat de Madrilenen zich voor het sluiten van de winterse transfermarkt gaan roeren. Half februari is de ploeg van Diego Simeone in de achtste finale van de Champions League tegenstander van PSV.