Club mag beginnen vrezen: Napoli zet Meunier bovenaan het verlanglijstje

Club mag beginnen vrezen: Napoli zet Meunier bovenaan het verlanglijstje

20-01-2016 13:27

Club Brugge moet dan toch beginnen vrezen voor een vertrek van Thomas Meunier. De rechtsachter leek te blijven bij Blauw-Zwart, maar heel wat topclubs hengelen nog steeds naar zijn diensten. Onder andere Napoli heeft de komst van Meunier nog niet opgegeven.

Meunier werd de voorbije maanden meermaals gelinkt aan een transfer naar het buitenland. Onder meer Napoli, Inter Milaan en Borussia Dortmund werden genoemd. Door de mindere prestaties van de rechtsachter leek de interesse wat bekoeld te zijn. Meunier leek ook tevreden om te blijven bij Blauw-Zwart, maar Napoli dringt toch aan. Volgens het Italiaanse TMW staat hij nog steeds hoog op het verlanglijstje en willen ze snel een bod doen.

Club Brugge zag met Victor Vazquez al één speler vertrekken en is niet geneigd om te verkopen. Enkel Oscar Duarte, die naar Spanje of Italië kan, mag nog vertrekken bij Blauw-Zwart. Als Napoli toch aandringt, moet de Italiaanse club meer dan waarschijnlijk een serieuze som betalen. Meunier zou minstens zeven miljoen euro moeten kosten.