Witsel nog tot juni bij Zenit, daarna lonkt 'beste competitie ter wereld'

Witsel nog tot juni bij Zenit, daarna lonkt 'beste competitie ter wereld'

19-01-2016 18:55

Rode Duivel Axel Witsel bereidt zich momenteel met Zenit Sint-Petersburg in Qatar voor op de terugronde van de Russische competitie. Het is echter zeer de vraag hoelang Witsel nog in het land van Poetin zal voetballen, want de geruchten rond een eventuele transfer steken weer fel de kop op.

Axel Witsel is al maanden erg gegeerd op de transfermarkt. Verschillende topclubs staan voor hem in de rij. AC Milan, maar ook Juventus, Tottenham en Chelsea dingen mee naar de handtekening van de controlerende middenvelder. Een vertrek in januari zit er evenwel niet aan te komen, verklaart Axel Witsel in een gesprek met Evening Standard.

"Ik wil nu nog niet te veel aan een eventuele transfer denken. Ik ben sowieso tot juni bij Zenit, daarna zien we wel." Samen met Nicolas Lombaerts is Axel Witsel een van de enige Rode Duivels die niet in een Europese topcompetitie speelt, maar daar maakt Witsel zich geen zorgen over. "Het klopt dat veel ploegmaats bij de nationale ploeg in Engeland spelen, maar dat wil niet zeggen dat ik dat ook moet doen. Maar we praten er zeker over. Ik denk dat iedereen wel beseft dat de Premier League de beste competitie ter wereld is."