Anderlecht toch de transfermarkt op: Paars-wit bekijkt peperdure Marokkaan

Anderlecht toch de transfermarkt op: Paars-wit bekijkt peperdure Marokkaan

18-01-2016 07:35
1

Het is niet meer de vraag of Hakim Ziyech bij FC Twente vertrekt, maar wanneer. 'Half Europa' zit volgens De Telegraaf namelijk te kijken naar de aanvallende middenvelder. Anderlecht zou de Marokkaan graag zo snel mogelijk overnemen.

Anderlecht gaat mogelijk toch nog een nieuwe aanwinst halen. De Telegraaf meldt dat paars-wit een scout stuurde naar de partij tegen Heracles om de middenvelder aan het werk te zien. De middenvelder wist de scouts ook te overtuigen. Hij blonk uit in de 4-0 overwinning tegen Heracles Almelo.

Paars-wit is echter niet de enige ploeg die Ziyech bekeek. Scouts en coaches uit diverse landen bezochten het duel voor de smaakmaker. Uit Duitsland waren Borussia Dortmund, Schalke 04, VfB Stuttgart en Hoffenheim van de partij. Ook Celtic stuurde een delegatie, terwijl uit Italië het grote AC Milan een kijkje nam. De 22-jarige Marokkaan staat verder in de belangstelling van Swansea City en Leicester City.

De verwachting is dat er komende week biedingen binnenstromen bij Twente, dat inzet op twaalf tot veertien miljoen euro. Of geïnteresseerde clubs dat ook willen betalen, is de grote vraag. Eén van de eisen van Ziyech is in ieder geval dat hij veel speeltijd kan maken bij zijn nieuwe club.