Maes rekent meteen op Karelis: Wilde hem absoluut in de selectie hebben

Maes rekent meteen op Karelis: "Wilde hem absoluut in de selectie hebben"

14-01-2016 16:58

Vrijdag trappen Racing Genk en Zulte Waregem de Jupiler Pro League terug op gang. De Limburgers moeten haast winnen als ze Play-Off 1 willen bereiken. Dat beseft ook Peter Maes. De trainer kan alvast rekenen op zijn nieuwkomers. 

"Dit is echt wel een zespuntenmatch. Die kan ons een duw in de goede richting geven of ze kan ons volledig uit het veld slaan ten opzichte van Zulte-Waregem", aldus Maes op de website van Racing Genk.

"Onze nieuwe jongens hebben nog niet veel tijd gehad om zich in te werken. Maar je moet ergens beginnen. Het zijn spelers met kwaliteit dus ze zouden zich moeten kunnen handhaven in dit soort wedstrijden. Met Ruslan Malinovskyi hebben wij al iets langer kunnen werken, voor Nikos Karelis, een spits, ligt het wat moeilijker. Maar ik wil hem absoluut in de selectie hebben. Wij hebben nu meer mogelijkheden en het is ook niet slecht dat er meer concurrentie is. Nu kan ik tenminste af en toe eens iemand wat rust geven."

Selectie van Racing Genk:  Bizot, Köteles, Jackers, Tshimanga, Hamalainen, Walsh, Dewaest, Karelis, Kumordzi, Ünal, Gorius, de Camargo, Malinovskyi, Buffel, Pozuelo, Ndidi, Kabasele, Heynen, Bailey, Buyens en Kebano