Weggestuurde Hernández neemt het op voor Van Gaal: Dat is hun mening

Weggestuurde Hernández neemt het op voor Van Gaal: "Dat is hun mening"

12-01-2016 22:21

Javier Hernández heeft geen rotgevoel overgehouden aan zijn vertrek bij Manchester United. De spits van Bayer Leverkusen neemt Louis van Gaal niets kwalijk.

Hernández kreeg aan het begin van het seizoen te horen dat er geen toekomst meer voor hem was in Manchester en besloot daarom naar Leverkusen te vertrekken. In Duitsland is de spits met negentien doelpunten in de eerste seizoenshelft helemaal opgebloeid. Een lange neus naar Van Gaal wil de Mexicaan echter niet maken.

"Het hoort erbij, er kunnen slechts elf spelers spelen. Het was niets persoonlijks, maar iedere coach heeft zijn eigen plan", aldus Hernández in gesprek met BILD. "Wanneer mensen kritiek hebben op Van Gaal, is dat hun mening. Ik ben blij dat mensen van mening zijn dat ik langer had moeten blijven. Ik heb vier geweldige jaren in Manchester gehad en ben twee keer kampioen geworden."

Hernández wordt door zijn goede spel in Leverkusen alweer in verband gebracht met een terugkeer in de Premier League. Onder meer Arsenal zou interesse hebben. "We zien het wel, je weet nooit wat er gaat gebeuren", reageert de spits. Leverkusen had ik het verleden een mogelijke transfer nochtans hardnekkig ontkend.