Landgenoot gooit bommetje: Neymar gaat ooit bij Real Madrid spelen

Landgenoot gooit bommetje: "Neymar gaat ooit bij Real Madrid spelen"

12-01-2016 11:16

Roberto Carlos gaat wellicht aan de slag als assistent-trainer bij Real Madrid en voorziet een behoorlijk pikante transfer in de toekomst. De oud-international van Brazilië sluit namelijk niet uit dat Neymar ooit in het witte tricot van Real Madrid komt te spelen.

"Ik zie het gebeuren dat er een dag komt, dat Neymar bij Real Madrid zal spelen", laat Roberto Carlos weten aan Punto Pelota. Verder is hij van mening dat de Braziliaan van FC Barcelona (23) in de toekomst hoger eindigt op het Ballon d'Or-gala. "Neymar is nog jong. Ik weet zeker dat hij volgend jaar op een hogere positie eindigt in de verkiezing."

Neymar eindigde maandagavond tijdens de uitreiking van de Gouden Bal op een derde plaats achter nummer twee Cristiano Ronaldo en winnaar Lionel Messi. De ploeggenoot van Neymar legde daarmee beslag op zijn vijfde Ballon d'Or.

Roberto Carlos liet zich verder nog ontvallen wellicht bij zijn oude club Real Madrid aan de slag te gaan. De oud-linksback van de Koninklijke kwam in elf jaar tijd tot 500 duels voor Real en komt nu wellicht bij de technische staf. "Ik heb met de club gepraat over mijn toekomst bij Real Madrid. Binnenkort zullen we weten hoe we gaan samenwerken met Zidane's Madrid."