Onverwachte Arsenal-revelatie twijfelt toch nog: Kan zomaar veranderen

Onverwachte Arsenal-revelatie twijfelt toch nog: "Kan zomaar veranderen"

12-01-2016 11:14

Joel Campbell maakte furore op het WK 2014 namens Costa Rica en is door de blessures van Alexis Sanchez en Danny Welbeck de laatste weken basisspeler bij Arsenal. Toch is de Costa Ricaan niet zeker over zijn toekomst in Londen.

"Ik doe mijn best voor het team en ik pak mijn kansen in het eerste elftal", aldus Campbell op de clubsite van Arsenal. "Het kan van de één op de andere dag zomaar veranderen. Ik ben nu hier, maar je weet nooit waar je de volgende dag bent."

Het contract van de aanvaller loopt aan het eind van dit seizoen af en Campbell heeft tot dusver niet gesproken over een nieuwe verbintenis bij The Gunners. Vooralsnog geniet de Costa Ricaan van zijn momenten bij Arsenal. "Nu sta ik in de basis, maar het kan zomaar zijn dat ik de volgende keer weer op de bank zit. Voetbal gaat om momenten en je moet die momenten pakken."

De afgelopen jaren werd Campbell verhuurd aan onder andere Real Betis, Olympiakos en Villarreal. Dit seizoen behoort de 23-jarige aanvaller wel tot de hoofdmacht van Arsenal en speelde hij in totaal achttien wedstrijden. Daarin scoorde hij drie keer.