Gratis op te halen: Belgische middenvelder al vijf maanden niet betaald

Gratis op te halen: Belgische middenvelder al vijf maanden niet betaald

Gepubliceerd: zondag 10 januari 2016 om 07:52zo 10-01-2016 om 07:52

Het gaat niet zo goed met de voetbalcarrière van Danilo Sousa Campos. De zoon van ex-voetballer Wamberto is op een zijspoor beland bij Dnipro Dnipropetrovsk uit Oekraïne, dat hem bovendien al een lange tijd niet betaalt.

Een transfer naar Oekraïne kan lucratief zijn, maar dan moet je het salaris natuurlijk ook ontvangen. De FIFA legt op dat spelers die drie maanden niet worden betaald in principe transfervrij zijn. Danilo is het nu beu om te wachten. Volgens zijn manager is er ieder geval aardig wat interesse: Het Nieuwsblad spreekt over interesse uit Spanje, Turkije, Italië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Danilo is een ex-belofteninternational voor ons land en speelde liefst twaalf jaar in de jeugd van Ajax, maar toch is de nu 26-jarige middenvelder een beetje in de vergetelheid beland. Nadat hij niet kon doorbreken bij Standard speelde hij achtereenvolgens bij Metalurh Donetsk, Mordovia Saranks en nu dus bij Dnipro, drie clubs die niet bepaald tot de verbeelding spreken. Een carrière zoals zijn illustere vader zit er voorlopig nog niet in.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws