OFFICIEEL: Kortrijk laat verdediger ritme opdoen in de Proximus League

OFFICIEEL: Kortrijk laat verdediger ritme opdoen in de Proximus League

07-01-2016 14:01

Baptiste Ulens laat Kortrijk even links liggen en trekt de komende maanden op huurbasis naar AFC Tubize. De verdediger zal de komende zes maanden de kleuren van de Waals-Brabantse tweedeklasser verdedigen.

AFC Tubize zal de komende zes maanden op de diensten van Ulens kunnen rekenen. Dat maakte de club via de clubwebsite bekend. "Ulens komt het verdedigende compartiment van Colbert Marlot op huurbasis versterken tot aan het einde van het seizoen. Met meer dan veertig wedstrijden op het hoogste niveau op de teller, zal de 28-jarige speler een versterking zijn tijdens het tweede deel van het seizoen. Hij zal snel gewoon zijn aan het niveau van de Proximus League. Voor hij bij Kortrijk speelde, kwam hij immers een vijftigtal wedstrijd uit voor White Star Woluwe", luidt de boodschap.

Ulens werd geboren in Boussu en doorliep de jeugdreeksen van RAEC Mons. In 2005 debuteerde hij bij de senioren van de teloorgegane Henegouwse club, alvorens naar grote buur Charleroi te trekken. Via FC Luik, Olympic Charleroi en WS Woluwe kwam hij in 2013 in het Guldensporenstadion terecht. Daar belandde hij ondertussen op een zijspoor, wat de uitleenbeurt in gang zette.

Bekijkt het: Transferoverzicht: Jupiler Pro League 2015 - 2016 winter