Nieuwe koper meldt zich: trekt Vanden Borre naar degradatiekandidaat?

Nieuwe koper meldt zich: trekt Vanden Borre naar degradatiekandidaat?

05-01-2016 11:35

Anthony Vanden Borre zal geen kansen meer krijgen bij Anderlecht, zoveel is ondertussen duidelijk. Veel buitenlandse ploegen weten dat en zitten zich in de rij, en nu is er ook interesse van Montpellier.

Montpellier verraste ooit vriend en vijand door vanuit het niets kampioen te worden, maar die prestatie dateert wel al uit 2012. Nu staat de club weer met de voetjes op de grond met een voorlopige vijftiende plaats, amper drie punten boven de gevreesde degradatiestreep. Volgens Het Laatste Nieuws wil de Franse club dan ook zo snel mogelijk werk maken van een transfer. De vraag is echter of Vanden Borre dat wel zien zitten, want Montpellier is lang niet de enige gegadigde.

Ook het Spaanse Malaga wordt bijvoorbeeld genoemd als mogelijke overnemer, verder schermt zijn manager ook nog met interesse uit Engeland. Vanden Borre had in het verleden al buitenlandse avonturen bij Fiorentina, Genoa and Portsmouth, maar geen van die drie passages was een onverdeeld succes. Dat schrikt de ploegen uit topcompetities echter duidelijk niet af.