FC Barcelona zal diep in de buidel moeten tasten voor Italiaans international

FC Barcelona zal diep in de buidel moeten tasten voor Italiaans international

04-01-2016 17:40

Antonio Candreva van SS Lazio werd de voorbije maanden veelvuldig aan FC Barcelonagelinkt en de Italiaans international mag blijven hopen op een transfer naar de Spaanse grootmacht. Zijn zaakwaarnemer Federico Pastorello zorgde wel even voor extra speculaties.

Niet alleen Barcelona zit achter Candreva aan, want ook Internazionale wil de middenvelder graag inlijven. "In de afgelopen jaren zijn er vele aanbiedingen binnengekomen voor Antonio, maar hij wilde altijd bij Lazio blijven voetballen", vertelde agent Pastorello aan Il Messaggero. De 28-jarige middenvelder speelt al sinds het seizoen 2011/'12 bij de Romeinen.

Aan het avontuur in Rome kan nu een einde komen. "Het is mogelijk dat zijn tocht met de Biancocelesti eindigt en dat hij aan het einde van dit seizoen een verzoek voor een transfer indient", aldus de zaakwaarnemer. Candreva ligt nog tot medio 2019 onder contract bij de club van de gewezen Anderlecht-kapitein Lucas Biglia. Als Barça hem daadwerkelijk wil hebben, moet er een riante transfersom op tafel komen.