KV Mechelen zoekt oplossing voor overbodige Belgische spits

KV Mechelen zoekt oplossing voor overbodige Belgische spits

04-01-2016 11:06

De winterstop is het ideale moment om de kern uit te kuisen, en ook KV Mechelen is daar nu druk mee bezig. Eén van de jongens die geen toekomst meer heeft bij KVM is Jason Adesanya: die raakt ook bij tweedeklasser Antwerp niet aan een basisplaats.

Adesanya kreeg geen speelgelegenheid in Mechelen, en dus leek Antwerp de geschikte oplossing te zijn. Adesanya wordt voor een jaar verhuurd, maar voor Antwerp hoeft dat eigenlijk niet meer. De jonge spits is niet mee op winterstage, en past dus niet meer in de plannen van coach David Gevaert. Hij kwam dit seizoen dan ook maar vijf keer in actie voor de titelkandidaat uit Tweede Klasse.

Technisch directeur Olivier Renard laat in Het Laatste Nieuws weten dat Mechelen een oplossing zoekt voor de jonge aanvaller, die zijn profdebuut maakte bij SK Lierse. "We moeten bekijken wat de mogelijkheden zijn, want hij heeft daar een contract tot het einde van dit seizoen. Terugkeren naar ons is niet de bedoeling, maar misschien zijn er andere ploegen die hem meer speeltijd kunnen geven".