Druk op Valencia-coach neemt toe: Zonder resultaat is het niets waard

Druk op Valencia-coach neemt toe: "Zonder resultaat is het niets waard"

03-01-2016 23:27

Ook tegen Real Madrid bleef Valencia-coach Gary Neville zonder zege, al was de Engelsman niet ontevreden over het uiteindelijke 2-2 gelijkspel. De keuzeheer had wel nog de nodige aanmerkingen op zijn ploeg.

Bij een tussenstand van 1-1 moest Real Madrid met tien man verder na de rode kaart van Mateo Kovacic. Desondanks wist Valencia niet te profiteren van de numerieke meerderheid. Sterker nog, door een treffer van Gareth Bale leek de ploeg van Neville zelfs nog te verliezen, maar Pablo Alcacer voorkwam dat. "Het is niet altijd makkelijk om tegen tien man te spelen", aldus Neville tegenover Spaanse media.

"Vlak voor de goal van Bale kregen wij nog een enorme kans, maar dat is voetbal. Als we er niet in hadden geloofd, waren we na de 1-2 niet meer teruggekomen. We hebben het talent van onze jonge spelers negentig minuten lang gezien, maar dat alleen is niet genoeg. Voor mij is het belangrijkste dat we goed voetbal spelen en resultaat boeken. Want zonder resultaat, is het allemaal niets waard."

Na vijf competitiewedstrijden wacht Neville nog altijd op de eerste zege met Valencia. Bovendien werd er in de Champions League verloren van Olympique Lyon (0-2).