Talent verduidelijk keuze voor Waasland-Beveren: Ik ben nog steeds maar 19 jaar

Talent verduidelijk keuze voor Waasland-Beveren: "Ik ben nog steeds maar 19 jaar"

02-01-2016 15:33

Siebe Schrijvers doet de rest van het seizoen uit bij Waasland-Beveren. Het Genkse jeugdproduct werd een grote toekomst voorspeld, maar kon de hoge verwachtingen nog niet inlossen in de Cristal Arena. "Ik heb dringend meer speelminuten nodig", beseft de aanvaller.

Schrijvers kreeg dit seizoen drie basisplekken en acht invalbeurten. In totaal verzamelde hij amper 240 speelminuten. "Ik kreeg vooral een zware tik tegen Anderlecht", stelt Schrijvers in Het Belang van Limburg. "Ik had toen net het gevoel dat ik eindelijk op het juiste pad zat. Ik had een belangrijke bijdrage kunnen leveren in de bekerwedstrijd tegen Charleroi."

"Ik was sterk ingevallen en had in de strafschoppenreeks ook mijn penalty omgezet. Dan heb je het gevoel dat je er weer helemaal bijhoort. Maar enkele dagen later mocht Okriashvili plots invallen in de thuismatch tegen Anderlecht, terwijl ik negentig minuten op de bank bleef. Dat kwam hard aan. Toen wist ik dat ik na Nieuwjaar beter andere oorden zou opzoeken. Want ik ben nog steeds slechts 19 jaar, maar ik zit al wel aan mijn vierde seizoen in de A-kern. Om nu nog stappen vooruit te kunnen zetten, heb ik speelminuten nodig", aldus Schrijvers.