Ibrahimovic kan spetterende transfer naar Engeland maken: Er ligt veel

Ibrahimovic kan spetterende transfer naar Engeland maken: "Er ligt veel"

02-01-2016 10:30

De Engelse voetbalfans kunnen Zlatan Ibrahimovic mogelijk live aan het werk zien. Mino Raiola, zaakwaarnemer van de Zweedse superster van Paris Saint-Germain, wil zijn cliënt mogelijk onderbrengen in Engeland. Na dit seizoen loopt het contract van Zlatan af.

"Ik zou hem graag nog eens in de Premier League zien spelen. Ik denk dat het spel bij hem past, met zijn fysiek en zijn techniek. De stadions zijn fantastisch, er heerst een heerlijke sfeer. Zo hoort voetbal beleefd te worden", aldus Raiola in gesprek met Sky Sports. "Het wordt nu lastig, want voor het eerst in zijn leven wil Zlatan transfervrij zijn."

"Als transfervrije speler kan hij rondkijken en per dag voelen wat hij het liefste wil doen", vervolgt Raiola. "Er ligt veel bij ons op tafel, maar Zlatan heeft nog niet gekozen. Of hij naar Engeland kan? In theorie wel, omdat hij transfervrij is en er diverse clubs met interesse zijn. Maar wat er gaat gebeuren... Ik heb echt geen idee." Zlatan vertrekt in ieder geval niet in januari al bij PSG.