Vercauteren denkt niet aan België. Maar: De Rode Duivels interesseren me wel

Vercauteren denkt niet aan België. Maar: "De Rode Duivels interesseren me wel"

Gepubliceerd: zaterdag 2 januari 2016 om 10:23za 02-01-2016 om 10:23

Frank Vercauteren heeft het naar zijn zin in het verre Rusland. Hoewel hij met Samara slechts twaalfde staat in de Russische Premier League denkt de ex-coach van Genk en Anderlecht niet aan een terugkeer naar België, wanneer die kans zich voordoet. Behalve voor één ploeg dan.

Na het vertrek van Slavoljub Muslin bij Standard circuleerde de naam van Frank Vercauteren even op Sclessin. "Ik werd geciteerd bij Standard, maar dat waren valse geruchten. Er was licht contact, maar er is nooit een gesprek geweest tussen het bestuur van Standard en mezelf", laat Vercauteren weten in La Dernière Heure.

Een job bij een Belgische club zit er dus niet meteen in, maar er is wel één ploeg die bij elke trainer momenteel hoog op het lijstje staat. "België is nu zeker geen prioriteit voor mij, al weet je nooit in het voetbal. De Rode Duivels? Dat zou me zeker interesseren, maar ik maak mij geen illusies. Voor mij zijn er nog Gerets en Preud'homme die Wilmots zouden kunnen vervangen. Als hij vertrekt", stelt Vercauteren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zou Frank Vercauteren een goede trainer zijn voor de Rode Duivels?

Ja
54%
Neen
46%
(104 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws