Metronoom van Oud-Heverlee Leuven zet handtekening onder nieuw contract

Metronoom van Oud-Heverlee Leuven zet handtekening onder nieuw contract

30-12-2015 14:02

De transferperiode opent binnen enkele uren. Toch is niet iedere speler van plan om te vertrekken bij zijn huidige ploeg. Flavien Le Postollec blijft bijvoorbeeld bij Oud-Heverlee Leuven. Hij verlengde zijn contract voor twee seizoenen aan Den Dreef.

"Flavien Le Postollec tekende een contract dat hem voor twee extra seizoenen aan Den Dreef houdt. Coach Ferrera kan dus blijven rekenen op zijn metronoom op het middenveld", klinkt het op de website van Oud-Heverlee Leuven.

"Le Postollec behoort tot het soort spelers waarvan je pas beseft hoe belangrijk ze wel zijn voor een ploeg als ze er niet bij lopen. Toen Flavien vorig seizoen geblesseerd uitviel na het behalen van de eerste periodetitel, ging het een tijdje minder goed met OHL", aldus de club.

"De Fransman maakte in de terugronde zijn rentree. Plots bleek het evenwicht in de ploeg hersteld en startten de Leuvenaars aan een betere periode. Die zou uiteindelijk uitmonden in de promotie naar het hoogste niveau", gaat de lofzang verder. 

Anderhalf seizoen geleden kwam Le Postollec over van Bergen, dat toen net was gezakt. Eerder speelde hij ook bij FC Brussels en AS Eupen. Normaal liep het contract van de 31-jarige Franse middenvelder komende zomer af.