Belgische smaakmaker is grof wild in de Eredivisie: Kan goed uitpakken

Belgische smaakmaker is grof wild in de Eredivisie: "Kan goed uitpakken"

29-12-2015 19:06

Anthony Limbombe is één van de smaakmakers van het verrassende NEC Nijmegen. De aanvaller van Belgische komaf kwam via Racing Genk bij NEC terecht en kan weleens een vervolgstap maken. "Als er iets op mijn pad komt, dan ga ik daarover nadenken."

"In de voetballerij weet je het nooit wat er gaat gebeuren, maar ik heb een contract tot medio 2017 en laat daarom alles open. Als ik mogelijkheden heb om een transfer te maken dan zal ik die bespreken met mijn familie, maar zo lang ik geen opties heb, hoef ik daar niet over na te denken", zegt Limbombe tegenover Tjerkstra Media. "Of ik in Nederland wil blijven of naar het buitenland wil is mij om het even."

"Om ooit een vervolgstap te kunnen maken, moet ik nog wel constanter presteren vind ik. Ook moet ik efficiënter omgaan met de kansen die ik krijg en moet ik nog dreigender worden en nog meer kansen creëren", vervolgt de pupil van Ernest Faber, trainer van NEC. "Hij kan mij beter maken. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij PSV en het is ook zijn taak om de spelers zo goed mogelijk te laten ontwikkelen. Die ontwikkeling kan voor een aantal spelers mogelijk ooit een transfer opleveren, wat natuurlijk ook goed kan uitpakken voor de club."