Unieke kans voor Club Brugge: komt Pools toptalent naar Jan Breydel?

Unieke kans voor Club Brugge: komt Pools toptalent naar Jan Breydel?

29-12-2015 11:40

Zegt de naam Karol Linetty u nog iets? In de zomer leek de Pool rond te zijn met Club Brugge, maar de deal ging uiteindelijk niet door. Nu komt de voorzitter van Lech Poznan met opmerkelijk nieuws: Poznan is bijna rond met een club, volgens pilkanozna.pl zou dat Club Brugge kunnen zijn.

Bij Poznan zijn ze in ieder geval duidelijk: Linetty gaat waarschijnlijk weg tijdens de winterstop. "Er is een zeer concreet voorstel waar de club mee akkoord gaat, maar nu hangt alles af van Karol zelf. We hebben een gentleman's agreement, dat betekent dat we hem niets in de weg gaan leggen als hij in januari wil vertrekken", aldus de voorzitter.

In de zomer deed Club een bod van 3,5 miljoen euro op de middenvelder, die ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan. De Polen wilden toen echter vier miljoen euro, waardoor Club hem uiteindelijk toch niet haalde. Nu heeft Club dus een nieuwe kans, maar het valt nog af te wachten of Blauw-Zwart die ook zal grijpen: sportief directeur Vincent Mannaert sprak in een eerder interview over een rustige transferwinter, maar dit zou na doelman Ludovic Butelle al de tweede prijzige transfer zijn.