OFFICIEEL: Antwerp slaat zijn slag en haalt twee spelers van KVO

OFFICIEEL: Antwerp slaat zijn slag en haalt twee spelers van KVO

28-12-2015 09:34

Het ambitieuze Antwerp wil zo snel mogelijk terugkeren naar het hoogste niveau. De tweedeklasser staat er goed voor in de competitie, maar wil niets aan het toeval overlaten. Daarom hebben ze bij KV Oostende Baptiste Schmisser en Mathieu Cornet weggehaald.

Beide partijen hebben een akkoord bereikt over de transfer van Cornet en Schmisser. Op 1 januari zal de transfer ingaan. Dat meldt KV Oostende op zijn officiële website. De tweedeklasser biedt Cornet volgens Het Nieuwsblad een contract van 2,5 jaar met optie aan. "We wensen Mathieu Cornet alvast veel succes toe bij het stamnummer één", klinkt het in de mededeling van het weireldploegsje. 

Ook Schmisser trekt samen met zijn ploeggenoot naar Antwerp. "Schmisser verzekerde zich alvast van een plekje in de geschiedenisboeken van KVO want in de kampioenenwedstrijd tegen Eupen kopte hij ons weireldploegsje naar Eerste Klasse. We wensen Baptiste alvast veel succes in zijn verdere carrière en willen hem oprecht bedanken voor zijn bijdrage aan het succes van KVO. Merci", aldus KVO.

Bekijk het: Transferoverzicht: Jupiler Pro League 2015 - 2016 winter