Chelsea-geruchten bevestigd door zaakwaarnemer: Zijn geen leugens...

Chelsea-geruchten bevestigd door zaakwaarnemer: "Zijn geen leugens..."

27-12-2015 15:06

Atlético Madrid betaalde afgelopen zomer liefst 35 miljoen euro voor Jackson Martinez. Een halfjaar later is de conclusie dat het verblijf van de Colombiaanse goalgetter in Spanje geen groot succes is geworden. De club van Yannick Ferreira-Carrasco zou inmiddels zelfs overwegen om Martinez te verhuren. 

De international kende door een enkelblessure een valse start in Madrid. Ook na zijn herstel gaat het voor de oud-speler van FC Porto allerminst voortvarend. Martinez kwam tot elf wedstrijden en scoorde in die duels slechts tweemaal. Diego Simeone lijkt in de aanval sowieso de voorkeur te geven aan Luciano Vietto en topscorer Antoine Griezmann. 

Britse media melden nu dat zowel Chelsea als Tottenham Hotspur zich bij Atlético heeft gemeld met de vraag of een verhuur van de 29-jarige spits een optie is in de winterstop. Beide Engelse grootmachten zoeken naar een extra aanvaller. Simeone zou bereid zijn om Martinez te laten vertrekken, mits daar de komst van een nieuwe speler tegenover staat. 

Henrique Pompei, de zaakwaarnemer van Martinez, heeft aan sportkrant AS laten weten dat er vanuit Engeland inderdaad interesse is in zijn cliënt. "Ik kan niet zeggen dat de verhalen over Chelsea leugens zijn... Dit is voetbal, niemand weet wat er in de toekomst gaat gebeuren. Jackson wil hier graag slagen, maar het is ook aan Atlético om te bepalen wat de plannen zijn met hem."