Anderlecht en Stuttgart bieden samen even veel als Liverpool

Anderlecht en Stuttgart bieden samen even veel als Liverpool

Gepubliceerd: woensdag 23 december 2015 om 14:04wo 23-12-2015 om 14:04

Marko Grujic komt niet naar Anderlecht. Paars-wit had zijn oogje laten vallen op de centrale middenvelder, maar bood amper 2 miljoen euro. Grujic staat nu op een zucht van een transfer naar Liverpool. De Engelse topploeg had liefst 7 miljoen euro veil voor de speler van Rode Ster Belgrado.

In de Servische media staat te lezen dat Rode Ster Belgrado een akkoord heeft met Liverpool. Rode Ster krijgt ook nog eens 10% van de transfersom wanneer Grujic wordt doorverkocht. Tot het einde van het seizoen blijft Grujic ook nog spelen voor zijn huidige ploeg. Christian Benteke, Divock Origi en Simon Mignolet moeten dus nog even op hun nieuwe ploegmaat wachten.

Naast Liverpool en Anderlecht bood ook Stuttgart op de middenvelder. De Duitsers deden een bod van 5 miljoen euro. Ook Inter toonde interesse, maar tot een officieel bod kwam het niet.

Grujic bereikte eerder al een akkoord met Liverpool. De afronding van de transfer is nog een kwestie van uren. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck zal dus een andere speler moeten gaan scouten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws