Mogelijk vertrek Anderlecht: kiest vergeten middenvelder voor Serie B?

Mogelijk vertrek Anderlecht: kiest vergeten middenvelder voor Serie B?

23-12-2015 12:45
0

Bij Anderlecht kon hij (nog) niet doorbreken, maar bij Avellino in de Serie B lukt het wel: de negentienjarige Samuel Bastien gooit hoge ogen in Italië. Hij heeft dan ook een aanbod van de concurrentie op zak.

Bastien werd naar Italië gestuurd om te rijpen, en dat lukt aardig. Bastien is bij Avellino inmiddels uitgegroeid tot een basispion op het middenveld. De scouts van Pescara hebben dat ook door, de huidige zesde uit de Serie B zou Bastien graag willen kopen van Anderlecht. Dat meldt de fansite PescaraSport24. Echt een grote stap vooruit zou dat wel niet zijn voor Bastien: Avellino staat momenteel achtste.

Het is vooral de vraag of Anderlecht wel zin heeft om de jonge belofte te verkopen. Een dik jaar geleden sprak Herman Van Holsbeeck nog zijn vertrouwen uit in de kleine middenvelder, hij zag hem als een meer technische opvolger van Guillaume Gillet. Omdat Gillet uiteindelijk terugkeerde uit Frankrijk kreeg hij een uitleenbeurt, maar door het vertrek van Gillet komt hij misschien weer in beeld bij Anderlecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie