Nog meer problemen voor STVV: topclub wenkt voor Dompé

Nog meer problemen voor STVV: topclub wenkt voor Dompé

23-12-2015 10:52

Jean-Luc Dompé dacht begin dit seizoen dat hij voor Standard had getekend, en hij stak er dan ook met kop en schouders bovenuit bij STVV. Dompé heeft altijd volgehouden dat hij maar één seizoen in Limburg wil spelen, maar het kan nog erger voor STVV: Dompé kan in januari al weg zijn.

Het Laatste Nieuws weet namelijk dat Dompé concrete interesse geniet van Olympique Marseille. Het topteam uit Ligue 1 wilde hem eigenlijk deze zomer al, maar STVV speelde iets korter op de bal. Nu hij bij STVV helemaal is doorgebroken lijkt hij klaar voor de stap hogerop, al staat Marseille momenteel wel maar tiende in de Ligue 1. Ook een andere Franse club zou nog interesse hebben in Dompé, maar zijn manager heeft niet vermeld om welke club het precies gaat.

STVV ziet enorm op tegen de wintermercato, want naast Dompé zou ook Junior Edmilson zijn koffers pakken. Na een ijzersterk begin werd STVV door sommige analisten getipt als kandidaat voor Play-Off 1, maar als de twee goudhaantjes daadwerkelijk vertrekken oogt de kern wel heel matig. Met Siebe Schrijvers en Pieter Gerkens hebben de Truienaars wel al twee nieuwe aanwinsten op het oog.