Woedende Leekens haalt uit naar voetbalbond: Ik zwijg niet meer

Woedende Leekens haalt uit naar voetbalbond: "Ik zwijg niet meer"

Gepubliceerd: woensdag 23 december 2015 om 10:31wo 23-12-2015 om 10:31

De trainerswissel bij Sporting Lokeren was dit seizoen heel controversieel, maar de resultaten zijn er wel. Georges Leekens heeft Lokeren terug op de rails gekregen. Toch is hij niet helemaal tevreden: hij vindt dat Lokeren wordt geviseerd.

Middenvelder Killian Overmeire heeft van de reviewcommissie een schorsing van twee weken gekregen, en dat schiet in het verkeerde keelgat bij de coach. "Ik ben twee jaar weg geweest uit België en ik stel vast dat hier nog altijd de meest gekke dingen gebeuren. Voor een tackle die met geel is bestraft, krijg je net zoveel schorsingsdagen als de horrortackle die ik zag in Oostende-Standard en zelfs voor een kopstoot", reageert hij in Het Laatste Nieuws.

Leekens is van mening dat zo'n dingen verdacht weinig gebeuren bij de topclubs. éAls ook nog eens de gele kaart blijft staan voor Overmeire, dan wordt hij twéé keer gestraft - waar is dáár de logica? Is het omdat Lokeren een kleine club is, misschien? Vroeger had ik gezwegen, maar die tijd is voorbij - ik bijt voortaan van me af als ik onrecht zie. Ik zeg wat ik te zeggen heb". Dat belooft voor de toekomst.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws