Tweedeklasser krijgt transferverbod voor domme fout: We passen de loonfiches aan

Tweedeklasser krijgt transferverbod voor domme fout: "We passen de loonfiches aan"

Gepubliceerd: woensdag 23 december 2015 om 10:12wo 23-12-2015 om 10:12

Het is ondertussen een traditie geworden: tweedeklassers die een transferverbod krijgen. Dinsdag beten weer drie clubs in het stof, ook Deinze zit erbij. Daar spreken ze vooral van een administratieve fout, van financiële problemen is er geen sprake.

Woordvoerder Sven Vandendriessche beklemtoont dat het eigenlijk over een futiliteit gaat. "De huurwagens van sommige spelers zijn niet vermeld op de loonfiche. KMSK Deinze gaf deze morgen reeds de opdracht aan het sociaal secretariaat SO.SE.CO. om deze loonfiches aan te passen", aldus Vandendriessche via Facebook.

Er is dus nog geld bij Deinze, maar op fiscaal vlak heeft de club een paar steken laten vallen. "Er loopt een rechtzaak tegen de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid betreffende trainer Nico Vanderdonck (die coach was in 2012, nvdr.). De uitspraak is pas deze zomer, maar de licentiecommissie eist dat KMSK Deinze het mogelijks verschuldigd bedrag stort op een geblokkeerde rekening. Ook dit zal zo spoedig mogelijk gebeuren", benadrukt Vandendriessche. 

Financiële problemen of niet, Deinze had deze winter echt wel wat transfers kunnen gebruiken. De club ging resoluut voor een plaatsje bij de eerste acht, maar staat voorlopig op een teleurstellende veertiende plaats.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws