Dusenne na nieuw verlies: De twijfelt sluipt binnen in ons hoofd

Dusenne na nieuw verlies: "De twijfelt sluipt binnen in ons hoofd"

22-12-2015 23:33

Meer dan een uur speelde Moeskroen tegen tien man van Charleroi. Hoewel het daarvoor 0-1 was achter gekomen kon het nooit een vuist maken, laat staan echte kansen creëren. Een nederlaag die vooral mentaal geen goed doet, stelde verdediger Noë Dussenne na de wedstrijd.

"In eigen huis lukt het ons maar niet om te scoren en eens een ploeg echt weg te spelen", vertelde Dussenne na de wedstrijd aan de RTBF. "Het wordt hoog tijd dat we beginnen te scoren. De supporters beginnen te twijfelen, maar ook in ons eigen hoofd sluipt de twijfel binnen."  

Als je geen kansen creërt, kan je natuurlijk niet scoren. "Zelfs met elf tegen tien hebben we geen enkele grote kans gecreeërd. Charleroi heeft ons natuurlijk niet meer laten voetballen eenmaal ze met tien vielen. In zo'n omstandigheden is het dan ook moeilijk om te scoren", stelt de verdediger vast. En daarmee doelt hij ook op het slechte veld van Moeskroen.

Nu volgt er een moeilijke verplaatsing naar Standard. "Er wacht ons nu een zware verplaatsing naar Luik, maar Standard heeft vorige week wel zwaar verloren op Oostende. Misschien is dit wel het moment om hen te kloppen. Ik hoop dat we een goede wedstrijd zullen spelen", besluit Dussenne.