Waasland-Beveren deelt serieuze mokerslag uit, Moeskroen kind van de rekening

Waasland-Beveren deelt serieuze mokerslag uit, Moeskroen kind van de rekening

19-12-2015 21:51

Waasland-Beveren heeft een perfecte avondje beleefd op het veld van Moeskroen-Péruwelz. De mannen van Stijn Vreven scoorden één doelpuntje, hielden de nul en gingen met drie punten naar huis. 

Vreven mag weer opgelucht ademhalen. De Limburgse coach heeft na drie nederlagen weer kunnen aanknopen met een belangrijke zege. Maar spektakel was er niet te zien op Le Canonnier. Moeskroen-Péruwelz zette een stevig blok neer en Waasland-Beveren had bijzonder veel moeite om dat te ontwrichten. De fans bleven op hun honger zitten. Zinho Gano kreeg een uitstekende kans om de score te openen, maar de spits van Waasland-Beveren werd gepareerd door doelman Vagner. 

Beide teams gingen zonder doelpunten de kleedkamer in. De koffiepauze leverde echter niet veel beterschap op. Halverwege de tweede helft bracht Vreven Olivier Myny in. Dat bleek een gouden wissel te zijn, want amper één minuut na zijn invalbeurt schalde de naam van Myny opnieuw door de luidsprekers. Waasland-Beveren mocht eindelijk weer juichen. Moeskroen-Péruwelz kwam nog erg dicht bij de gelijkmaker, maar het schot van Boumediene trof de paal.