Straffe transfer op til: speelt Mboyo binnenkort naast wereldvedette?

Straffe transfer op til: speelt Mboyo binnenkort naast wereldvedette?

18-12-2015 11:45

Spelen Ilombe Mboyo en Geoffrey Mujangi Bia binnenkort samen met een wereldster. Het zou kunnen, want het Zwitserse FC Sion heeft heel wilde plannen voor komende winter: het wil Ronaldinho terug naar Europa halen.

Ronaldinho heeft al vier jaar niet meer in Europa gespeeld, zijn laatste Europese team was AC Milan. Daarna ging hij aan de slag bij verschillende Braziliaanse clubs, recent nog bij Fluminense. Nu is de 36-jarige middenvelder een vrije speler, en daar wil Sion nu van profiteren. De kapitaal krachtige club wil de wereldvedette heel graag overtuigen: dat meldt de krant Daily Mail.

Met Mboyo zelf gaat het overigens niet zo goed bij Sion. Hij blijft maar sukkelen met blessures en heeft daardoor nog geen minuut gespeeld voor zijn nieuwe team. Hij heeft er wel nog een contract tot de zomer van 2018. Met Geoffrey Mujangi Bia gaat het net iets beter: hij heeft toch al 13 wedstrijden dit seizoen, al gaat het dan wel vooral om invalbeurten. Beide Belgen breken dus nog geen potten in Zwitserland.